Ugrás a tartalomhoz

Mit kínál neked a London Pass

A London Pass sok előnyt biztosít londoni tartozkodásod alatt, legyen az egy-két nap, vagy akár egy hét.

Pénzt takarít meg neked

London a világ egyik legdrágább városa, nincs ez másképpen a turista látványosságok belépődíja terén sem. London Pass akár már napi £13-tól ingyenes belépést biztosít számtalan látnivaló esetén. Vegyük néhány érdekes, sokak által meglátogatott látnivaló belépő díját:

  • Tower of London: £16.00
  • London Zoo: £14.00
  • Windsor Castle: £14.80
  • Chelsea FC Stadium Tour: £15.00
  • Hampton Court Palace: £13.30
  • Kew Gardens: £13.00

Már akkor is megtakarítást érsz el, ha egy ilyen látnivalót meglátogatsz, de az átlagos turista naponta két-három fizetős látnivalót is megnéz. Ennek ismeretében mindenképpen megérni megvenni a London Pass kártyát. Számolj csak utána...

Ráadásul ha előre tömegközlekedési opcióval rendeled meg és már a kártyával a zsebedben érkezel Londonba, akkor bizonyosan megspórolsz magadnak egy-két jegy árát. (A turisták túlnyomó többsége a belvárosban tájékozódik és vesz tömegközlekedési bérletet, viszont addigra már jó néhány busz vagy metró jegyet megvett feleslegesen...) Ha csak azzal számolsz, hogy egy vonaljegy akár egyetlen megállóra is £4, akkor summás összeget megspórolhatsz ha már előre bérletet vásárolsz.

Időt takarít meg neked

A kártya számos esetben, a nagy tömegeket vonzó látnivalóknál biztosítja a gyors belépés lehetőségét! Ugyanis a kártya birtokában be sem kell állnod a jegypénztár előtt kígyózó sorokba.

Top3 LondonPass gyors belépés

Szimplán a bejárathoz sétálsz és már be is engedtek. Miért is töltenéd sorbanállással azt a kevéske kint töltött idődet?

Stressz mentesen utazhatsz vele

Londonban meglehetősen összetett a tömegközlekedés, számtalan tömegközlekedési eszköz, számtalan zóna és ennek megfelelően számtalan jegy és bérletfajta. Ha a tömegközlekedési kiegészítéssel vásárolod meg a London Pass-t, akkor ezekkel már nem is kell foglalkoznod, gondtalanul utazhatsz minden tömegközlekedési eszközön teljes London területén.

Extra ajánlatokat biztosít számodra

A London Pass felmutatásával számtalan helyen jogosult vagy különböző kedvezményekre, legyen az ingyenes audio-túra kiállításokon és templomokban, sétahajózás a Temzén vagy vezetett túra a belvárosban, ingyenes szimulátor út a Brit Légierő múzeumában, kedvezményes fogyasztás étteremekben, bárokban, ingyenes mozi, ajándék zseton játékgépekhez és dodzsemhez.

Mellékesen egy mini útikönyvet kapsz hozzá

A kártyához kapsz egy kézhezálló útikönyvet, amely a London Pass által érintett minden látnivalóról és kedvezményről rövid ismeretést tartalmaz, a legfontosabb nyitvatartás és elérhetőségi információkkal.

A könyvecske áttekintő térképen mutatja be a látnivalók elhelyezkedését és hátsó kihajtható borítóján a földalatti hálózat praktikus térképe van.

A hivatalos London Pass oldalon minden részletet megtalálsz.