Ugrás a tartalomhoz

Londoni látnivalók, közlekedés, városnézés Londonban

A London Kalauz weboldal igyekszik mind teljesebb képet mutatni Londonról, és mindarról ami londoni vagy Londonhoz szorosan kapcsolódik. Elsődlegesen a Londonba látogató turistáknak szánt hasznos információk (látnivalók, tömegközlekedés, érdekességek, események) felhalmozása a célunk, de igyekszünk a London útikönyveket meghaladó színes tartalmat, szélesebb kulturális hátteret is az olvasók elé tárni.

London útikalauz

Folyamatosan bővülő és frissülő útikalauzunk keretében olyan témákban találsz írásokat, mint:

London nevezetességei, londoni látnivalók

London rengeteg érdekes látnivalót kínál, a virtuális ismerkedés megkönnyítésére, témakörök szerint csoportosítottuk az érdekesebbnél érdekesebb nevezetességeket, látnivalókat, programokat:

London Pass turista bérlet

Turisták első számú segítőtársa ez a kis plasztiklap, amely ingyenes, sorbanállás nélküli belépést tesz lehetővé London legérdekesebb nevezetességei megtekintésénél.
Ismerd meg a London Pass-t.

London térkép

Ha szereted térképen tervezgetni merre is fogsz járni kellni Londonban, akkor nézd meg térképünket, amelyen minden – honlapunkon szereplő – látnivalót és földalatti állomást jelölünk. London térkép látnivalókkal.

Tudtad-e Londonról

Ha kíváncsi vagy London nevezetességeihez, szertartásaihoz, híres londoniakhoz kapcsolódó rövid, de érdekes bejegyzésekre, akkor nézd meg Tudtad-e Londonról rovatunkat.

London Magazin

A London Magazinban igyekszünk a London útikönyveket meghaladó színes tartalmat, szélesebb kulturális hátteret olvasóink elé tárni. Lapozz bele a London Magazinba is.