Ugrás a tartalomhoz

Nagykövetség, konzulátus Londonban

A Magyar Köztársaság Nagykövetségét és Konzulátusát is az alábbi címen találod: 35 Eaton Place, SW1X 8BY, London

A nagykövetség konzuli részlege a magyar és brit ünnepnapok kivételével minden hétköznapon 9.30 és 12.00 óra között van nyitva.

További információ, elérhetőség a Nagykövetsége hivatalos honlapján.

Hozzászólások

Sziasztok! Segitseget szeretnek kerni a fiam szemelyi igazolvanya lejart a mult honapban! Azt szeretnem kerdezni hogy az egyszeri hazautazasi papirhoz is fel kell menem Londonba vagy eleg csak be telefonalnom nekik??! Ha valaki tudja tegye mar meg hogy ram ir egy emailt vagy itt valaszol!elore is koszonom a segitseget!!

Sziasztok magyar honfitársaim!
Nekem a következő gondom van, mit nem sikerül kiderítenem. Az adóbevallást kellene eljuttatnom az angol adóhivatalhoz, de a címét nem tudom. Kérdeztem már a magyat követsége, semmi.
Az angol követségre meg nem tudok bejutni, de e-mailt sem tudok írni, met visszadobja.
Ha valaki tudja tisztelettel kérem írja le nekem az adóhivatal címét. Köszönettel Rózsi

AZ EGESZ MAGYAR NAGYKOVETSEG SEMMIT SEM ER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FELHABORITO HOGY FOLYAMATOSAN FOGLALT A TELEFON DE HA ESETLEG FEL VENNE VALAKI OLYAN BUNKO HOGY SEMMI KEDVE AZ EMBERNEK KERDENI SEMMIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!VISSZABB KENE VENNI EBOL UDORITO MAGYAR EMBEREK DOLGOZNAK!!!!!!!!!!!!GRATULALOK!!!!!!!!!!!

A londoni Magyar Nagykövetség megszakad a munkájában.Reggel 9-től-délig.Elutasítóak,durvák,passzolják egymásnak az ügyfeleket,amiből egy nagy nulla jön ki.Mi a Nagykövetség dolga?Hogy külföldön képviselje a magyar állampolgárok ügyeit.Ezek nem csinálnak semmit.Vajon mennyit keresnek-a semmiért.Felháborító!A bürokrácia embertelen és stresszes.Ki vagy szolgáltatva egy kis hivatalnoknak,vagy hivatalnokoknak,akik a mennyben érzik a pozíciójukat.Ez nem csak az én véleményem.Tapasztalat.Ennyit a londoni Magyar Nagykövetségről.Több hétig húzódó egyszerű kis ügyek,ami röhej-és megalázó.A Magyar kormánynak jobban oda kéne figyelnie a külképviseleteire,ha már a magyarok arra kényszerülnek,hogy elhagyják a hazájukat,mert itthon nem lehet élni,ill.megélni.

sajnos 3 honapja nem tudtam folhivni a megadott telefonszamot , idopontot szerettem volna kerrni interneten , de 2 honap alatt nem sikerult nem fogadta el a gep. idopont nelkul is mehetek? Komoly munkahelyi problemam van. Koszonom

sziasztok .
valaki tudja mi történt a magyar konzulátus irodával több napja nem lehet felhívni őket. és lenne egy fontos kérdésem hozzájuk.
az mondja a hívott szám nem elérhető .

Tömegközlekedési opcióval a szigetországban sehol sem vásárolható a London Pass! Jelenleg £139 az ára a 6 napos tömegközlekedéses fenőtt kártyának.
De csak előre, itthonról vásárolható meg, amit aztán postáznak. Ha személyes átvételt szeretnél, akkor átveheted London belvárosában (The London Pass Redemption Desk, 11a Charing Cross Road,London, WC2H 0EP)
Jó utat!

Szia Jacek!
Szeretném a segítségedet kérni. Május 17-én utazom Londonba, és szeretném tudni hogy tényleg olyan jó-e London kártya.
Ha igen ,mennyibe kerül egy 6 napos jegy amihez tömegközlekedési opciót is vásárolnék?
Megtudom venni a reptéren?
Köszi a válaszodat.

A lejárt útlevelemet szerettem volna intézni, mondtam nekik hogy telefonon lehetetlen volt őket elérni és ezért jöttem be személyesen pár dolgot megkérdezni.
Nyílt az ajtó, illedelmesen köszöntem. Ügyfélfogadási idő volt. Kérdezték hogy időpontra jöttem? Mondtam hogy nem. "Akkor meg minek jöttem?" így az arcomba vágta. mondtam hogy útlevél ügy ben vagyok itt. "Áhh jobb ha inkább hazautazok és megcsináltatom otthon" erre mondom neki hogy lejárt az útlevelem mint mondtam. Mondta hogy csak egyszeri hazautazásit tudnak adni és ha hazamentem otthon meg tudom csináltatni.Persze mindenem meg volt hozzá kéznél voltak a dolgok. De mondták hogy be kell mutatni a repülőjegyet is, amiről az oldalon egy árva szót nem ejtettek. Szóval nem tudtam megcsináltatni mert nem vettem meg a repjegyet a nemlétező útlevelemre....Mehetek vissza a repülőjeggyel abban reménykedve hogy megcsinálják mielőtt eljön az utazás napja.Pár órával ez előtt voltam ott. Rettenetes bunkó a kiszolgálás elég elszomorító ... és sajnos mástól is ezt hallottam.