Ugrás a tartalomhoz

Nagykövetség, konzulátus Londonban

Magyarország Nagykövetségét és Konzulátusát is az alábbi címen találod: 35 Eaton Place, SW1X 8BY, London

A nagykövetség konzuli részlege a magyar és brit ünnepnapok kivételével minden hétköznapon 9.30 és 12.00 óra között van nyitva.

További információ, elérhetőség a Nagykövetsége hivatalos honlapján.

Hozzászólások

Tisztelettel megkérdezném,kitől kell kérni igazolást arra,hogy a lányomnak van kint bejelentett lakcíme,hiszen kint tartózkodik Angliában Jorksy-ban, már 13-éve. A magyarországi Lakását mint ajándékozási szerződésként a nevemre(édesanyja)át szeretnénk iratni.Ezt el is kezdtük az ügyvédnél,de Ő jogszabályra nem hivatkozva,azt mondta,mivel nincs magyarországi lakcíme nem tudjuk megcsinálni.Ilyen nincs utána azt mondta kérjünk kintről lakcím kártyát mondtuk nincs csak az útlevél és a vezetői engedély ahol a cím van! Nálunk még forr a bürokrácia!!!
Kérném szíveskedjenek segíteni,hogy hol kell kérnie hivatalosan a lakcím tartózkodási helyét mert anélkül itthon nem tudjuk megcsinálni az ajándékozási szerződést!!Tarjányi Mónikáról van szó aki ott már férhez ment,és így Garlyk Mónika lett!!éa:neve Katona Mária köszönettel várom válaszukat!!

Sziasztok Magyar honfitarsaim szeretnek elmenni nyaralni mas orszagba de nincs utlevelem!! valaki meg tudna mondani hol kell meg csinaltatni az utlevelet ? vagy egy ojan telefon szamot ahol ido pontot tudok kerni !!! elore is koszonom !! ( nagyon surgos )

Nem akarom el hinni amit most olvasok! Igaz, hogy van kamu konzulatus is. Mertvezt meg èn tudom biztosan! De amibnegativat most irtok azzal el szomoritottatok.

Sziasztok, segitseget szeretnek kerni! Tudja e valaki, hogy egyszeri haza utazasi kerelmet az utazas elott mikor lehet kikerni.? Tehat, hogy meddig ervenyes ez. Mert junius vegen lesz konzulatusi nap Manchesterben, de mi csak augusztusban akarunk haza menni. Lenyegesen konnyebb lenne ha pici babaval nem kellene leutazni megint Londonba.

Magyarul beszélő angol joggal foglalkozó ügyvédre lenne szükségem.

Sziasztok! Segitseget szeretnek kerni a fiam szemelyi igazolvanya lejart a mult honapban! Azt szeretnem kerdezni hogy az egyszeri hazautazasi papirhoz is fel kell menem Londonba vagy eleg csak be telefonalnom nekik??! Ha valaki tudja tegye mar meg hogy ram ir egy emailt vagy itt valaszol!elore is koszonom a segitseget!!

Sziasztok magyar honfitársaim!
Nekem a következő gondom van, mit nem sikerül kiderítenem. Az adóbevallást kellene eljuttatnom az angol adóhivatalhoz, de a címét nem tudom. Kérdeztem már a magyat követsége, semmi.
Az angol követségre meg nem tudok bejutni, de e-mailt sem tudok írni, met visszadobja.
Ha valaki tudja tisztelettel kérem írja le nekem az adóhivatal címét. Köszönettel Rózsi

AZ EGESZ MAGYAR NAGYKOVETSEG SEMMIT SEM ER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FELHABORITO HOGY FOLYAMATOSAN FOGLALT A TELEFON DE HA ESETLEG FEL VENNE VALAKI OLYAN BUNKO HOGY SEMMI KEDVE AZ EMBERNEK KERDENI SEMMIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!VISSZABB KENE VENNI EBOL UDORITO MAGYAR EMBEREK DOLGOZNAK!!!!!!!!!!!!GRATULALOK!!!!!!!!!!!

A londoni Magyar Nagykövetség megszakad a munkájában.Reggel 9-től-délig.Elutasítóak,durvák,passzolják egymásnak az ügyfeleket,amiből egy nagy nulla jön ki.Mi a Nagykövetség dolga?Hogy külföldön képviselje a magyar állampolgárok ügyeit.Ezek nem csinálnak semmit.Vajon mennyit keresnek-a semmiért.Felháborító!A bürokrácia embertelen és stresszes.Ki vagy szolgáltatva egy kis hivatalnoknak,vagy hivatalnokoknak,akik a mennyben érzik a pozíciójukat.Ez nem csak az én véleményem.Tapasztalat.Ennyit a londoni Magyar Nagykövetségről.Több hétig húzódó egyszerű kis ügyek,ami röhej-és megalázó.A Magyar kormánynak jobban oda kéne figyelnie a külképviseleteire,ha már a magyarok arra kényszerülnek,hogy elhagyják a hazájukat,mert itthon nem lehet élni,ill.megélni.